Knut R. Johannessen. (Foto: Electrolux Professional)

Leverer bærekraftige kjøkken til konkurransene på Smak 2020

Electrolux Professional leverer utstyr til de seks konkurransekjøkkenene på Smak 2020 på Norges Varemesse, der det blir stor aktivitet de kommende dagene.

Mesterkjøkkenet blir arena for både NM i Community Catering, Årets grønne kokk og Jeunes Chefs Rôtisseurs, og vi er helt avhengig av å tilby kokkene profesjonelle konkurransekjøkken, sier prosjektleder for Smak 2020, Torill Engelberg.

Riktig utstyr og god service reduserer stressnivået

– Vi takker for tilliten ved at vi igjen skal levere konkurransekjøkken til Smak, sier salgssjef for storkjøkkenprodukter hos Electrolux Professional, Knut R. Johannessen.

– Det er viktig for Electrolux Professional at vi kan gi deltakerne en så god konkurransearena som mulig, tilpasset den enkelte konkurransen sitt behov. Vi gir utøverne support og service under gjennomføringen, så her bør ingen bli stresset av at utstyret ikke skal fungere, fortsetter han.

Bærekraft på kjøkkenet handler om mer enn å kutte matsvinn

– Electrolux Professional kjennetegnes av et bredt produktspekter og innovative, bærekraftige løsninger. Bærekraft på kjøkkenet handler om mer enn å kutte matsvinn, forteller Johannessen.

– Det handler også om produkter som bruker mindre energi enn nødvendig. Med nyheten Skyline kombidamper og blåsekjøler som kommuniserer med hverandre har vi tatt steget videre innen produktutvikling. I tillegg til storkjøkken leverer vi profesjonelle vaskeriløsninger med bransjens bredeste produktspekter under samme merke.

– Vi gleder oss igjen til å gjennomføre en ny god uke på Smak 2020, sier Johannessen.

Denne saken ble først publisert på Smakmessen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS