Svenske med norsk tapas i Stavanger

Nyåpnede 26 North Restaurant & Social Club på Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger satser blant annet på norsk tapas, og inviterer gjestene til å bruke lang tid rundt bordet.

Publisert

Alt servert av en rå, ærlig og lidenskapelig kjøkkensjef fra Sverige:

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Målet var å skape en plass hvor forretningsmiddager, romantiske kvelder, minneverdige begivenheter og hverdagsserveringen kunne skje i en avslappet, inspirerende og vennlig atmosfære, sier svenske Kristoffer Ingemansson, som er kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club, i en pressemelding.

26 North Restaurant & Social Club satser rene, lokale ingredienser og råvarer for å gi gjestene det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på.

Blitt populær etter åpningen i januar

Restauranten og baren 26 North er en del av nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel, og har siden åpningen i januar hatt fulle hus. Kjøkkensjefen mener den avslappede atmosfæren og lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

Norsk tapas på menyen.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept. Vi er glade for å kunne gi Stavanger en spennende ny møteplass og kommer til å jobbe hardt, blant annet ved å stadig fornye oss, for å opprettholde suksessen, forteller Ingemansson.

Norsk tapas på menyen

Menyen som blant annet byr på retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell og ”shots fra kysten” er laget av ingredienser fra de norske fjorder, gårder og skoger. Kjøkkensjefen velger selv ut råvarene og satser rene, lokale ingredienser og råvarer for å gi gjestene det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på.

– Menyen ”Brett fra fjordene” er den perfekte start på en lang og hyggelig middag, hvor vi serverer norsk tapas med varierte småretter. Rettene serves på brett og gir gjestene mange, unike smaksopplevelser og en sosial middag hvor de deler opplevelsen mellom seg, sier kjøkkensjefen.

På Radisson Blu Royal

26 North Restaurant & Social Club ligger i Løkkeveien i Stavanger og er en del av nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger.

Restauranten er åpen for hotellets gjester og alle andre besøkende i Stavanger.

Du kan lese mer på 26north.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS