Nortura Proffs grønne låve er kåret til Smak 2017s beste stand. (Foto: Morten Holt)

Beste stand på Smak 2017

Nortura Proffs grønne «låve» er kåret til beste stand på Smak 2017 på Norges Varemesse. Tine og Gastronaut fikk «hederlig omtale» av juryen.

Publisert
Nortura Proffs stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

På en messe med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned enormt med arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand. Denne gang var det Nortura Proff som trakk det lengste strået.

Hilde Klerck-Nilssen, Dinh Tran, Petter Brinchmann og Jan Arstad mottok prisen for beste stand på vegne av Nortura Proff. (Foto: Ihne Pedersen)

Mange har brukt mye kreativ energi

– Det har vært en morsom, men krevende oppgave å finne frem til den beste standen. Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen, sier juryleder Jørn Lie.

Miniseminarer på Nortura Proffs stand. Her er det slakter og kjøttskjærer hos Nortura Malvik, Steinar Moe (til venstre) og kjedesjef i Nortura Proff, Birger Frimo, som er i aksjon foran gjestene på standen. (Foto: Morten Holt)

Resten av juryen har bestått av Ivar Villa fra bRest Personalrestauranter og arkitekt Torgrim Eggen fra HiOA.

Helhetlig og innbydende

Hederlig omtale til Tines stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Om Nortura Proffs vinnerstand mener juryen følgende; Den er veldig gjennomført, helhetlig og innbydende. Videre er det en åpen stand som inviterer til besøk. Stand-betjeningen var aktive, kunnskapsrike og veldig imøtekommende. Det var også imponerende å se hvordan Nortura Proff hadde lagt vekt på kompetansehevning i form av 3 – 4 seminarer pr. dag på standen.

– Du kan si den har en moderne innpakning for en tradisjonsrik leverandør, fremhever juryformannen.

Hederlig omtale til Gastronauts stand på Smak 2017. (Foto: Morten Holt)

Hederlig omtale

I tillegg til Nortura Proff, ønsker juryen også å gi hederlig omtale til Tine og Gastronaut.

– Standen til Tine er innovativ og nyskapende, og den har et bra fokus på at forbruker vil ønske å tilpasse kosten etter individuelle behov. Opplegget på standen er godt planlagt og gjennomført. Det er også et høyt engasjement og nivå på de som jobber på standen. Den gir et sterkt helhetsinntrykk og oppfattes som en lys og harmonisk «oase» i et travelt messeområde, mener juryleder Lie.

Fine fargekombinasjoner

Når det gjelder Gastonauts stand, uttaler juryen at dette er ren, pen og enkel stand med fine fargekombinasjoner som gir et fint visuelt uttrykk. Den var tydelig delt inn i produktområder i forhold til det totale varesortimentet. Dette er en stand med moderne uttrykk utført med enkle midler. Videre berømmes stand-betjeningen for å være svært aktive og kunnskapsrike. De viser også stolthet over varesortimentet og fremhever sine kvalitetsleverandører.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS