First Hotel Horten. (Foto: First Hotels)
First Hotel Horten. (Foto: First Hotels)

First Hotels' første hotell i Vestfold

First Hotels vokser i Norge, og får med First Hotel Horten sitt første hotell i Vestfold.

Publisert

Det siste tilskuddet i First Hotels ble nylig totalrenovert, og hotellet er moderne med store lyse rom. Hotellet går i disse dager gjennom siste finpuss av detaljer før det gjenåpner i begynnelsen av mars.

First Hotels nyervervelse ligger to kilometer sør for Horten sentrum, vegg-ivegg med et treningssenter og en bowlinghall, og nær Borre Golfbane. I hotellet finner du frokostrestaurant og lobbybar.

Driftes av Tribe Hotels

Administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum. (Foto: First Hotels)
Administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum. (Foto: First Hotels)

– Horten er en by i medvind og en rekke spennende utviklingsprosjekter er på trappene. Denne utviklingen vil vi være med på og fant en glimrende samarbeidspartner i Javed Iqbal og hans team, sier administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum.

Hotellet skal driftes av Tribe Hotels, som er søsterselskapet til First Hotels, mens det eies av Javed Iqbal gjennom selskapet Jannat Hotel AS.

– Vi lette etter en innovativ samarbeidspartner med solid merkenavn og godt utviklet distribusjon- og salgsorganisasjon. Det fant vi i First Hotels. Jeg har stor tro på dette samarbeidet og jeg er sikker på at vi skal gjøre hverandre gode i årene som kommer, sier Iqbal i en pressemelding.

Lys fremtid

Han har store planer for hotellet og «vice president operations» i Tribe Hotels, Håkon Gaarder-Larsen, mener fremtiden er lys for First Hotel Horten.

– Hotellet har gode forutsetninger for å lykkes og jeg ønsker at vi skal ta en tydelig posisjon i lokalsamfunnet. I samarbeid med huseier vurderes det et enda bredere tilbud i tiden som kommer, sier Gaarder-Larsen.

Vil vokse videre

– First Hotels har vokst med flere hoteller i Norge de siste årene, og ønsker videre ekspansjon. Vi har som uttalt mål å vokse i alle markeder vi er etablert. Litt ekstra stas er det selvsagt å vokse i Norge, ettersom vi er en norskeid hotellkjede med nesten 25 års erfaring i dette markedet, sier Raddum.

Inkludert First Hotel Horten, består First Hotels nå av 90 hoteller; 60 i Norden og 30 i Spania gjennom avtalen med den spanske hotellkjeden Petit Palace.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS