Bernhard Azinger, tidligere gullvinner i OL for konditorer, er en av kursholderne. (Foto: Tine Partner)

Matkurs med Tine

Tine Partner-skolen arrangerer denne ettervinteren og våren en rekke kurs. Her du får du innspill i alt fra pizza til dessert.

Publisert

Sikre deg plass på kurs med blant andre vår egen dyktige konditor, Blant kursholderne finner vi blant andre konditor Bernhard Azinger, tidligere gullvinner i OL for konditorer, nå ansatt i Tine.

«Nytt år betyr nye muligheter – og kanskje nye menyer? Benytt starten av året til å hente ny inspirasjon på et av kursene på Tine Partner-skolen. Tine arrangerer nemlig kurs i store deler av landet», heter det i en melding fra Tine.

Også hos KA

«Tine Partner Servering tilbyr kurs der du kan lære å «trylle» både med sjokolade og Tines smakshevere – og lage de lekreste desserter og konfekter. Eller bli med på pizzakurs og lær av de beste hos Kulinarisk Akademi. Lag den optimale pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. Et perfekt resultat er bunnen, og valg av oster svært viktige suksessfaktorer», heter det videre fra Tine.

Kurs der du bor?

– Dersom du ønsker kurs i ditt område, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Kanskje vi ved neste anledning har mulighet til å legge kurs i nærheten av deg, opplyser Brita Unnerud hos Tine.

Har du spørsmål om kursene, kan du ta kontakt med Brita Unnerud på e-post brita.unnerud@tine.no.

Her finner du alle Tines kurs

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS