Orkla-lanseringer for storhusholdning

Orkla har lansert en rekke produkter denne vinteren.

Publisert

Naturli’

Orkla Foods satser plantebasert og lanserer Naturli'-produkter i to kategorier; kjøtt- og meierierstatning.

Naturli' produktene er produsert i Norden og er 100% plantebaserte.

Naturli' gjør det lett å spise plantebasert uten å gå på bekostning av smak og metthetsfølelsen.

Disse produktene lanseres eksklusivt for storhusholdningsmarkedet:

Naturli' Burger 150 g: En tykk, grov og saftig burger som både smaker og ser minst like god ut som en vanlig hamburger. EPD: 5501846.

Naturli' Chick Free 5,0 kg: en kyllingerstatning som kan brukes i alt du tradisjonelt ville brukt kyllingbiter i. EPD: 5464888.

Naturli' Økologisk Havredrikk 20 ml: en mild og rund kuvertdrikk som er egnet i kaffekoppen. EPD: 5467048.

Naturli' Økologisk Smørbar 8 g, en smørerstatning i kuvert perfekt på buffet. EPD: 5467055.

Stabbur-Makrell

Stabbur-Makrell lanserer nå er en grovhakket variant av originalen i et rundt format med nettovekt på 90 gram. Grovhakket makrellfilet vendes i tomatsaus, noe som gjør denne varianten saftig, enkel å få ut av boksen, og lettere å smøre rett på brødskiven. Stabbur-Makrell gjør det enklere for dine gjester å velge næringsrikt fiskepålegg. Nyheten er nøkkelhullsmerket.

EPD: 5424395

Idun Tomatketchup

Norges første ketchup med nøkkelhull.

Nyheten «Idun Tomatketchup Usøtet med Nøkkelhull» er verken tilsatt sukker, kunstig søtning eller konserveringsmiddel, og er tilsatt veldig lite salt. Det gjør at produktet inneholder hele 68 % mindre sukkerarter og 58 % mindre salt enn gjennomsnittet for ketchup. Laget med ekstra søte solmodne tomater.

Scandinavian Bakery – nytt brand

Orkla Foods Norge lanserer sin nye merkevare Scandinavian Bakery. Der kombineres volumene og effektiviteten til moderne bakerier med danske tradisjoner for håndverk. Her kreves ingen større tilberedning; kun tine, varme og servere. Produktene fra Scandinavian Bakery egner seg på buffet.

Stabburet Focacciapizza

Stabburet Focacciapizza er et nytt konsept. Produktene er bakt med maisgrits som sprø bunn. Focacciapizzaene er i porsjonsstørrelse og er lett å servere til mange. Focacciapizzaene kommer i smakene vegetar og taco.

EPD: 5276878/5276886

Bare Bra Supergrøt

Bare Bra Supergrøt er en grøt fylt med naturlige og sunne ingredienser. Grøten er nøkkelhullsmerket og inneholder flere kornsorter, frø, kjerner, frukt og bær. Grøten kan tilberedes både ved å tilsette kokende vann, eller kaldt som kjøleskapsgrøt ved å tilsette melk, plantebasert drikke eller juice. Bare Bra Supergrøt kommer i to varianter: Eple & Gresskarkjørner og Kanel & Puffet Quinoa.

PD: 5422423/5422415

Powered by Labrador CMS