Hotelldirektør Quality Hotell 33, Annelie Tell, sammen med gründeren bak Kör, Pouria Ruhi. (Foto: Kör)

Trafikkskole innlosjert på hotell

Start-up flytter inn på hotell Quality Hotel 33 på Økern i Oslo har siden høsten 2020 vært vertskap for den norske trafikkskole-startupen Kör. Selskapet har hovedkontor på hotellet, og bruker hotellets fasiliteter for å skape en god arbeidsplass og tilby gode skoleopplevelser for elvene.

Publisert
Hotelldirektør Quality Hotell 33, Annelie Tell, sammen med gründeren bak Kör, Pouria Ruhi. (Foto: Kör)

– I disse dager er det viktig å tenke nytt i vår bransje. Da Kör kom med forslag om å flytte inn var enkelt å «swipe» til høyre for oss. Vi får liv på hotellet, vi får besøkende, vi kan bidra til en norsk start-up og de lærer et og annet om service fra oss, sier hotelldirektør Quality Hotell 33, Annelie Tell.

– Den perfekte plassen

– For oss var det en «no brainer». Vi har tenkt at hoteller er den perfekte plassen for oss med tanke på fasiliteter. Vi får kontor, vi får tilgang til møte- og konferanserom, som vi kan bruke som klasserom på kveldene ved behov. Det er parkeringsmuligheter, og alltid fantastisk frokost og lunsj om vi ønsker det. Legg til at Quality Hotel 33 har en fantastisk beliggenhet, attpåtil med trafikkstasjonen som nærmeste nabo, så det kunne ikke blitt bedre. I tillegg er det fint å vite at vi bidrar til en bransje som står mitt hjerte nær i en vanskelig tid, sier gründer for Kör, Pouria Ruhi.

Vekstambisjoner

Kör har store ambisjoner om å vokse lokalt og nasjonalt, og hotellkontor er en naturlig del av vekststrategien.

– Da vi markedsfører oss til en hel by, og vi har digitalisert så mange deler av kundereisen, er vi ikke avhengig av å ha lokaler på gateplan. Derfor ønsker vi å flytte inn på flere hoteller når vi vokser, da vet vi at vi får tilgang til moderne fasiliteter, elevene vil bli godt mottatt når de kommer på besøk og vi vet at vi blir tatt godt vare på, sier Pouria Ruhi i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS