For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Ysterigründer Silje Maria Kvaale By har fått med seg nederlandske Antal Janssen på ysterilaget på Toddum gård.
Ysterigründer Silje Maria Kvaale By har fått med seg nederlandske Antal Janssen på ysterilaget på Toddum gård.

Norsk ysteri vil lage mozzarella i verdensklasse

Etter investeringer i millionklassen, er Toddum gård klar med splitter nytt ysteri. Nå skal norsk mozzarella sette Namsos på kartet, og det satses først og fremst på serveringsmarkedet.

Powered by Labrador CMS