Finnmarksviddas svar på Parmaskinke – Nå kan du spise reinsdyrkjøtt som spekemat, et nytt produkt som kan konkurrere med det beste av speket kjøtt fra Spania og Italia. Reinspeket pølse er egnet som både turmat, pålegg eller snacks eller som forrett. Publisert torsdag 21. oktober 2021 - 04:55 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side rein nyheter produkter finnmark rein oktober 2021