Forsiden på fjerde utgaven av Horeca i 2025.
Forsiden på fjerde utgaven av Horeca i 2025.

Årets fjerde Horeca-magasin ligger snart i postkassa

Årets fjerde magasinutgave av Horeca er nå på vei til abonnentene. Du finner masse informativt og spennende lesestoff, og vi har blant annet besøkt det nyåpnede hotellet i Tromsø, The Dock 69°39 by Scandic.

Forsiden på fjerde utgaven av Horeca i 2025.
Forsiden på fjerde utgaven av Horeca i 2025.

The Dock 69°39 by Scandic åpnet i juni, og er blitt landsdelens største hotell.

Hotellet har allerede bemerket seg på flere områder, blant annet med å nå semifinalen i kåringen av landets beste hotellfrokost.

Vi har gjort et dypdykk i hotellet, som du kan lese om i denne utgaven.

Hotellets direktør Poul-Henrik Remmer er også portrettert i denne utgaven.

Les mer i Horeca nummer 4 2025

Mat- og drikkesentrum i sør

De bygger opp et sørlandsk mat- og drikkesentrum skritt for skritt. Smag & Behag i Grimstad er blitt både bakeri, vinbar, kurskjøkken, butikk og restaurant i Kristiansand.

Det begynte som et sted med lokal forankring, og nå er det i ferd med å utvikle seg til hele Sørlandets lokalmatvindu.

Les mer om Smag og Behag i Horeca nummer 4 2025

Samme rett på menyen i 169 år

Da lakselordene kom til Norge, vartet nybygde DS Skibladner opp med laksemiddag. 169 år senere står laksen fremdeles på menyen i Første Plads Madsalon,

Restauranten om bord i hjuldamperen på Mjøsa ble etablert i 1856.

Les mer i Horeca nummer 4 2025

Typebedrift: Lyngen North

Det er fullt hele sesongen, og gjestene bestiller direkte uten å legge igjen prosenter hos bookingtjenester. Neste år utvider Lyngen North med sommersesong. Det er mindre enn ti år siden Lyngen North bygde de to første glassigloene.

– Vi hadde sauer her, og høns og hest, da jeg var ung. Men så bygde han pappa to hytter i 2004 og drev med fisketurisme i ti års tid, forteller Ola Berg, som driver stedet.

Les mer i Horeca nummer 4 2025

Horeca anmelder hotellfrokoster

Horecas journalist Georg Mathisen har sittet i juryen for Twinings Best Breakfast fra 2013 til 2023. Han anmelder hotellfrokoster etter inspirasjon av kriteriene som juryene har arbeidet etter, og som er utviklet i samarbeid med hotellkjedene.

Denne gangen er det Hotel Norge i Bergen som får sin dom. Tidligere er Scandic Nidelven i Trondheim og Amerikalinjen i Oslo bedømt.

Les anmeldelsen av Hotel Norge i Horeca nummer 4 2025

Vin til sopp

Sopp er ofte tilbehør til kjøtt på høsten, noe som igjen betyr røde viner. Men sopp kan også være stjernen på tallerkenen, og da er det langt fra sikkert at det er rødt du skal ha i glasset.

Se hva Horecas vineksperter anbefaler magasinutgave nummer 4 i 2025

Andre større artikler

Du finner også en rekke andre større artikler i denne utgaven, blant annet om Michelin-utdelingen tidligere i sommer, om Stillr, som leverer lyddempende paneler til blant annet hoteller og restauranter, om Østlandske Storhusholdning, som arrangeres i oktober, og om kåringen av Norges beste fiskesuppe i 2025.

Du finner også en stor artikkel om hvordan best mulig bygge et hotellbad. Hva slags bad er det egentlig gjestene vil ha?

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS