Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Nordic Choice med stor avtale med Norwegian

Flyselskapet Norwegian og Nordic Choice Hotels har blitt enige om en treårig hotellavtale til en verdi på i overkant av 35 millioner kroner per år. Avtalen trer i kraft 1.mai 2016.

Publisert

– Vi er stolte og glade for at Norwegian valgte oss igjen som deres hovedleverandør på hotelltjenester. Luftfarts-crew bor svært mye på hotell og setter store krav til leveranse, kvalitet og service. Dette er derfor en enorm tillitserklæring og vi setter pris på det fortsatte samarbeidet, sier Christian Lunde, Vice President of Sales i Nordic Choice Hotels.

Verdisatt til 105 millioner kroner

Avtalen, som til sammen er verdt i overkant av 105 millioner kroner, innebærer overnatting for flyselskapets crew og teknisk personell på 11 destinasjoner i Skandinavia, og omfatter Nordic Choice Hotels sine tre brands; Quality Hotel, Clarion Hotel og Comfort Hotel.

Fornøyd med forlengelse

– Vi har hatt et utmerket samarbeid med Nordic Choice Hotels, og er meget godt fornøyd med å ha inngått en forlenget avtale med Nordic Choice Hotels for selskapets crew og tekniske personell, sier operativ direktør i Norwegian, Geir Steiro.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS