Illustrasjonsfoto: Max
Illustrasjonsfoto: Max

Burgere levert på døra

Fra og med i dag, tirsdag 10. oktober, kan osloborgere få levert burgere direkte hjem på døra: Max Hamburger har signert avtale med foodora.

Publisert

Nå utvider Max sine tjenester med hjemlevering. Via foodora sin egen app, får du nå muligheten til å bestille, betale og få levert Max sine burgere hjem på døra.

– Enda mer tilgjengelig for kundene

– Vi vet at våre gjester ønsker å få levert hamburgere hjem. Vi ser også at de er raske til å ta til seg nye muligheter som teknologien gir. I dag bestiller en stor del av våre gjester mat via våre automatiske ekspresskasser. Å tilby hjemlevering er bare enda en måte å være mer tilgjengelig for våre kunder, forteller administrerende direktør for Max Premium Burgers, Richard Bergfors, i en pressemelding.

Hjemlevering har eksplodert

Hjemlevering av restaurantmat har eksplodert i den senere tiden. I en hektisk hverdag velger stadig flere å bestille mat på døra. I Sverige har man kunnet få levert mat fra Max siden 2008. Takket være dette samarbeidet med foodora, kan beboere i Oslo sentrum også få mat levert direkte fra Max sine to restauranter her i byen, Grønland og Egertorget.

– Som en del av Max miljøarbeid, er det åpenbart at vi ville bruke foodora sine sykkelbud. At foodora leverer maten på sykkel er en naturlig del av vår klimasatsing. Som en stor aktør på markedet har vi et miljøansvar. Vår forretningsmodell er bygget på å kompensere fra jord til gjestenes bord, sier Richard Bergfors.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS