Foto/illustrasjon: Tork

Tork vant pris under Interclean Amsterdam

Appen «Tork Virtual Reality Clean Hands Training» fra Tork, et varemerke fra Essity, ble kåret til vinner av «Visitors Choice» under Interclean Amsterdam Online 2020.

Publisert

«Tork Virtual Reality Clean Hands Training» er et gratis, interaktivt verktøy spesielt designet for å gjøre opplæring i håndhygiene mer engasjerende og tilgjengelig. Appen lar brukeren besøke et virtuelt rom og øve på hver av Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene». Riktig håndhygiene anses å være en av de viktigste metodene for å kontrollere infeksjoner i helsetjenester, og Tork Virtual Reality Clean Hands Training gjør det mulig for personalet å trene og forbedre håndhygienen for å skape tryggere miljøer i helsetjenester.

– Ved å tilby morsomme og innovative opplæringsverktøy til helsepersonell, fortsetter Tork å støtte medisinsk fagpersonell da de forbedrer håndhygienen for bedre pasientresultater, sier «Global Brand Innovation Manager» for Tork, Jenny Logenius.

Brukere trenger en VR-kompatibel smarttelefon, et VR-hodesett med fjernkontroll eller tilsvarende for å styre spillet, samt appen, som er gratis.

Les mer om håndhygiene på Tork.no

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS