Adm. dir. i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth og adm. dir. i Höegh Eiendom Eirik Thrygg, avslører navnet på det nye Quality Hotel HasleLinje som åpner i april 2021. (Foto: Quality Hotel)
Adm. dir. i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth og adm. dir. i Höegh Eiendom Eirik Thrygg, avslører navnet på det nye Quality Hotel HasleLinje som åpner i april 2021. (Foto: Quality Hotel)

Quality HasleLinje engasjerer

Stordalen ønsket navneforslag til nye Quality Hotel på Hasle i Oslo, og interessen har vært enorm. I løpet av ei uke kom det 1174 forslag.

Publisert

Qulity Hotel HasleLinje blir navnet på hotellet som åpner i april 2021. HasleLinje er en ny bydel mellom Hasle, Løren og Økern i Oslo og da passer det jo bra at hotellet bærer nettopp dette navnet.

Skal bli en møteplass

Hotellet får 217 rom, konferansesal for 475 personer, 9 møterom, treningssenter, restaurant og bar. Tanken er at hotellet også skal bli en møteplass for bedriftene i området og beboerne. Det er også grunnen til at hotellkjeden ønsket å involvere folket i jakten på hotellets navn.

Historisk område

Slik skal det se ut når Quality Hotel HasleLinje står klart i april 2021. (Foto: Quality Hotel)
Slik skal det se ut når Quality Hotel HasleLinje står klart i april 2021. (Foto: Quality Hotel)

På det historiske industriområdet rundt lagerbygningen til det som en gang var Vinmonopolets tapperi, utvikler Höegh Eiendom, AF Gruppen og Profier et helt nytt nabolag. I tillegg til hotell, bygges det kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet og moderne boliger i grønne omgivelser.

– Det er gledelig at det gode og mangfoldige miljøet på HasleLinje berikes med et nabolagshotell. Vi har siden kjøpet av eiendommen til Vinmonopolet/Arcus i 2007, planlagt en liten by som skal preges av mangfold. Det vil si et sted der folk jobber, bor, går på skole, handler og lever. En by må også ha et hotell. Quality Hotel HasleLinje blir prikken over i-en på Hasle, sier Christian Geelmuyden, utleiesjef i Høegh Eiendom.

6000 kontorarbeidsplasser

I dag jobber 1750 personer på HasleLinje, og i nær fremtid vil 6000 ha sin kontorplass her. Rundt 1600 mennesker vil bo i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20 000 personer i umiddelbar nærhet.

– Vi synes det var morsomt at hotellet ville invitere bredt til en navnekonkurranse og med en så overveldende interesse. Navnet, Quality Hotel HasleLinje, forteller tydelig hvor i Oslo hotellet ligger, samtidig som det knytter hotellet til nabolaget HasleLinje, sier Geelmuyden.

Fire vinnere

I konkurransen var det ikke mindre enn fem personer som kom med samme navneforslag. Vinnerne blir invitert til innvielsesfesten og blir også blant de første som får overnatte på hotellet.

– Så utrolig gøy at det var mitt forslag som vant! Jeg synes det enkle ofte er det beste, og derfor foreslo jeg Quality Hotel HasleLinje, sier Monica Hansen Jbara, som er en av de stolte vinnerne.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS