Nina Askvik nett1
Nina Askvik nett1

Nina Askvik hotelldirektør på Radisson SAS Hotel Norge

Nina Askvik (42) er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson SAS Hotel Norge i Bergen. Askvik blir hotellets første kvinnelige direktør. Hun tiltrådte stillingen mandag 2. mars.

Publisert

- For bergenserne er Bergen Norges viktigste by og jeg gleder meg til å ta roret i byens ledende hotell. Å sikre at gjestene fra inn- og utland får en god opplevelse på internasjonalt nivå, er min viktigste oppgave, sier Askvik.

Lang bransjeerfaring

Nina Askvik kommer fra stillingen som direktør ved Clarion Hotel Admiral i Bergen.

Men før dette har hun lang fartstid i The Rezidor Hotel Group. I 1999 ble hun ansatt som driftssjef ved Radisson SAS Royal Garden Hotel i Trondheim og åpnet deretter Radisson SAS Hotel i Ålesund som direktør i 2000.

Hun har solid driftserfaring fra ulike lederstillinger i bransjen, blant annet ved Solstrand Fjord Hotell, Svalbard Polar Hotel og Håholmen Havstuer.

Utdannet på hotellhøyskolen

Askvik har utdannelse i hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøyskole i Stavanger.

Radisson SAS er en av hotellkjedene i The Rezidor Hotel Group, som også forvalter hotellkjeden Park Inn. Et viktig mål for Rezidor er å utvikle medarbeiderne og dyrke frem talenter.

- Rezidors sterke fokus på kurs og utvikling av medarbeiderne er helt spesiell i hotellbransjen og det er inspirerende, sier Askvik.

Powered by Labrador CMS