
Klart for HORECA-podden
Christer Rødseth er først ut, og deretter kommer flere kjente bransjefolk på rekke og rad i den nye HORECA-podden, en podcast som Ole Henrik Eftedal står bak.
Eftedal har over 25 års fartstid i horecabransjen, og driver i dag blant annet storkjøkkenfirmaet 2080.
Lite studio på Skøyen

Det er da også i lokalene til 2080 på Skøyen at Eftedal & co har etablert et lite studio, men han legger til at podcasten vil bli tatt ut av huset også.
– Horecabransjen er en veldig stor og omfattende bransje, og da jeg oppdaget at det ikke fantes noen podcast som omhandler bransjen, gikk vi i gang – for denne bransjen fortjener virkelig et slikt fora, og nå har vi tatt den posisjonen, forteller Ole Henrik Eftedal.
Viktig å favne bredt
– Vi skal favne bredt, og få med alt fra vinkelnere, kokker og hotelldirektører til leverandører, produsenter og designere. Målet er å ha dagsaktuelle temaer som skal være interessante for hele bransjen, forteller Eftedal.

Som nevnt, først ut er Christer Rødseth, landslagskaptein og kjøkkensjef på både Vaaghals og Code i Barcode i Oslo. Videre er også Tore Trangmyr hos KIT-akademiet med, og Eftedal forteller at kjente bransjefolk kommer på løpende bånd. Øyvind Bøe Dalelv, kjøkkensjef på Michaels er også blant dem som er først ut.