Ole Henrik Eftedal (til venstre) i studioet på Skøyen sammen med Øyvind Bøe Dalelv. (Foto: 2080)

Klart for HORECA-podden

Christer Rødseth er først ut, og deretter kommer flere kjente bransjefolk på rekke og rad i den nye HORECA-podden, en podcast som Ole Henrik Eftedal står bak.

Eftedal har over 25 års fartstid i horecabransjen, og driver i dag blant annet storkjøkkenfirmaet 2080.

Lite studio på Skøyen

Ole Henrik Eftedal (til venstre) i studioet på Skøyen sammen med Øyvind Bøe Dalelv. (Foto: 2080)

Det er da også i lokalene til 2080 på Skøyen at Eftedal & co har etablert et lite studio, men han legger til at podcasten vil bli tatt ut av huset også.

– Horecabransjen er en veldig stor og omfattende bransje, og da jeg oppdaget at det ikke fantes noen podcast som omhandler bransjen, gikk vi i gang – for denne bransjen fortjener virkelig et slikt fora, og nå har vi tatt den posisjonen, forteller Ole Henrik Eftedal.

Viktig å favne bredt

– Vi skal favne bredt, og få med alt fra vinkelnere, kokker og hotelldirektører til leverandører, produsenter og designere. Målet er å ha dagsaktuelle temaer som skal være interessante for hele bransjen, forteller Eftedal.

Som nevnt, først ut er Christer Rødseth, landslagskaptein og kjøkkensjef på både Vaaghals og Code i Barcode i Oslo. Videre er også Tore Trangmyr hos KIT-akademiet med, og Eftedal forteller at kjente bransjefolk kommer på løpende bånd. Øyvind Bøe Dalelv, kjøkkensjef på Michaels er også blant dem som er først ut.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS