Tork1 nett

Nytt serviettsystem garanterer lavere forbruk

SCA lanserer dispenserserien Tork Interfold Serviett System, som garanterer en reduksjon av serviettforbruket med minst 25 prosent. Bedrifter som bruker det nye systemet reduserer ikke bare forbruket, men også belastningen på miljøet, i form av færre transporter og mindre avfall.

Publisert

Tork Interfold Serviett System garanterer at man bare tar én serviett av gangen. Denne funksjonen gjør at Tork kan love en reduksjon av forbruket på minst 25 prosent sammenlignet med tradisjonelt dispensersystem.

I USA, hvor systemet allerede er lansert, har bedriftene redusert forbruket sitt med gjennomsnittlig 30 prosent, enkelte sågar med opptil 50 prosent.

Denne forbruksreduksjonen medfører også arbeidstidsbesparelser, siden dispenserne ikke må etterfylles så ofte.

- Det er viktig at moderne dispensere er mer enn bare stilig design. De må også oppvise en faktisk funksjonsforbedring. SCA er verdens mest miljøvennlige papirprodusent, og det er positivt at vi kan hjelpe kundene våre å redusere belastningen på miljøet, sier produkt- og markedssjef i SCA Hygiene Products AS, Line Pedersen.

Miljøet er alles ansvar

- I dag er det å fremstå som et miljøvennlig alternativ et viktig konkurransefortrinn for bedrifter i alle bransjer. Tork Interfold Serviett System hjelper bedrifter å redusere sitt serviettforbruk med minst en fjerdedel, hvilket betyr mindre transport, mindre avfall og dermed mindre belastning på miljøet, sier hun videre.

Hygiene er viktig

Med de gamle modellene kan det ofte være vanskelig å få servietten ut av dispenseren, eller å ta ut bare én serviett. I tillegg til de økonomiske og miljømessige ulempene, kan dette også resultere i dårlig hygiene.

Når brukerne berører flere servietter enn de faktisk tar, er det en risiko for at smuss og bakterier spres. I og med at serviettene i Tork Interfold Serviettsystem ligger brettet i hverandre, eksponeres bare én av gangen, noe som reduserer spredningsrisikoen.

Flere modeller

Tork interfold Serviett System leveres i fem modeller: Høykapasitet som rommer 900 servietter med mulighet for budskap i fronten, disk plast med plass til 400 servietter og mulighet for budskap på tre sider, bordmodell for 200 servietter med valgfritt budskap på to sider, aluminium diskmodell som rommer 400 servietter og innebygget variant for 800 servietter.

Webside:www.tork.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS