BrittKåsinNorgesvel

Norges Vels medalje til Kåsin

I over 30 år har hun arbeidet for de grønne produktene. Britt Kåsin, informasjonssjef ved Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG), har blitt tildelt "Det Kongelige Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste".

Publisert

Britt Kåsin, informasjonssjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt ble 17. desember tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste av direktør Guttorm Rebnes. (Foto: Frukt.no)

Britt Kåsin ble ansatt som informasjonssjef ved Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) i september 1979, og har i 31 år arbeidet for de grønne produktenes tjeneste.

Hun har totalt sett vært knyttet til informasjonsvirksomhet i landbruket i 40 år.

Norsk matkultur

”Inspirasjon og informasjon om norsk matkultur har ligget hennes hjerte nær i hele hennes yrkeskarriere. Det er utrolig mange som har hørt og blitt nettopp inspirert gjennom utallige artikler, redaksjonelle samarbeid, radio- og TV-innslag opp gjennom årene. I tillegg har hun vært med i 25 fjernsynsserier om mat og skrevet 13 kokebøker”, skriver Frukt.no.

I de grønne produktenes tjeneste

"Frukt- og grønnsaksbransjen i Norge er henne svært takknemlig, og setter stor pris på den energi, tiltakslyst og arbeidsiver hun har vist. Det går ikke én uke uten at hun sprer nyttige tips, kunnskap og inspirasjon om frukt, bær, grønnsaker og poteter gjennom presse og media til det norske folk", skrives det videre.

Medaljen ble høytidelig overrakt ved en hyggelig julelunsj sammen med tidligere ledere ved OFG, samarbeidspartnere og kolleger.

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS