Mack Fluid nett

Mack lanserer moteinspirert ølserie: Fluid

Fluid er en ny serie øl fra Macks Ølbryggeri AS i Tromsø.  De to første variantene er Fluid Fine Lager og Fluid Bayer Royal, begge økologiske.  

Publisert

- Med Fluid-serien ønsker vi å nå ut til forbrukere som tradisjonelt har valgt bort øl. For disse introduserer vi en spennende og uoppdaget ølverden med kvalitet og smak utenom det vanlige, og en innpakning og design som skiller seg fra annet øl på markedet.

Fluid står for både elegant og i endring. Direkte oversatt fra engelsk betyr jo fluid flytende, sier markedsdirektør Siri Hamnvik i Macks Ølbryggeri AS.

Økologisk

Den nye ølserien er brygget på de aller beste råvarer, og de to første variantene i serien er blitt til gjennom flere runder med testbrygging i Macks mikrobryggeri. De to første variantene i ølserien er laget av økologiske ingredienser.

- Vi har søkt over hele verden etter de beste råvarer som er å finne. Malten er laget av økologisk bygg produsert av bønder i Vest-Europa og humlen er av typen Hallertau. Da det for tiden er generelt vanskelig med stabil råvaretilgang, innebærer dette at ølet brygges i mindre skala og på små tanker, forteller bryggerimester Christian Ødegård.

Eleganse på boks

Fluid-serien kommer på en ny 0,33 liter slank boks, og tilbys i pakninger på fire bokser. Det prisbelønte designbyrået Tank Design AS står bak designet på de to første variantene, mens den anerkjente motefotografen Lasse Berre har tatt bildene til de to 4-pakningene.

- Vi har vært opptatt av å sikre den beste kvaliteten gjennom hele produktet fra råvare til design av boks og innpakning av dette spesielt gode ølet. Den nye slanke boksen er god å holde i, størrelsen gjør at ølet holder seg kaldt til du har rukket å drikke det opp. Formatet og det designet gjør at ølet passer godt på bordet til de litt finere anledninger, forteller produktsjef Cathrine M. Giæver.

Fluid Fine Lager

er et forfriskende og lettdrikkelig økologisk øl som nytes best iskaldt. Det egner seg godt til å drikke alene, og av mat passer ølet godt til fisk, skalldyr, kylling og lysere kjøttretter.

Fluid Bayer Royal

er et økologisk bayerøl med en harmonisk, rund og sødmefull smak. Det egner seg godt for de som kan synes øl er litt for bittert. Ølet passer godt til mat, og da spesielt til litt kraftige matretter som biff, stek og vilt. Perfekt til høstens middagsselskaper.

Powered by Labrador CMS