Whirlpool Mikro hette nett

Mikro og kjøkkenhette i ett

Whirlpool er alene om å tilby en innebygd kjøkkenhette og mikrobølgeovn i ett. Kombinasjonen er optimal i et kompakt kjøkken der benkeplassen er begrenset.   

Publisert

Hvorfor la mikrobølgeovnen stå på en allerede begrenset benkeplass, når den kan monteres over komfyren?

Med Whirlpools kombinerte mikro og kjøkkenhette settes mikroen i praktisk arbeidshøyde og dessuten på en plass som ofte ikke er utnyttet.

Smart løsning

- Vi etterlyser produkter som er smarte og kan tilpasses vår livsstil, sier Boye Ragner, Commercial manager Whirlpool Norge. Kjøkkenutstyret må for eksempel ikke ta for stor plass. Kombinasjonen mikro og hette, er derfor en meget smart løsning i et godt planlagt og kompakt kjøkken.

Produktet fås i modellene Flat og Essence design, med glatt eller avrundet håndtak på mikrobølgeovnen. Designen smelter lett inn i Whirlpools store innbyggingssortiment for øvrig.

Raskere

Med funksjonen Jet Defrost kan du tine næringsmidler inntil sju ganger raskere enn tradisjonell opptining i mikrobølgeovn. AVM 965 har også en crisp-funksjon, som gjør det mulig å lage retter som pai, pizza og kylling på en rask og enkelt måte. Kjøkkenhetten kan kobles til avtrekkskanalen, alternativt installeres med aktivt karbonfilter. Videre arbeider den stille og har en klar halogenbelysning, heter det i pressemeldingen fra Whirlpool.

Powered by Labrador CMS