Nespresso Lattissima Black Latte

Ny \"one-touch\" Cappuccino-maskin fra Nespresso

Nespresso Lattissima er en ny maskin som lager nykvernet kaffe og fersk steamet melkeskum med en enkelt one-touch-funksjon. Produktet er i salg fra 1. september.

Publisert

De moderne kaffemaskinene med de porsjonspakkede kaffekapslene har gjort det lekende lett å lage eksklusiv kaffe. Nå blir det enda enklere å nyte fersksteamet melk sammen med den eksklusive kaffen.

Trykk på en knapp, så ordner maskinen balanserte cappuccinoer og latter av seg selv. Men selvsagt er det også fortsatt mulig å kjøre kaffen bar, for dem som liker det, heter det i en pressemelding fra Nespresso.

Raskt

Det er første gang Nespresso har en kaffemaskin med one touch-funksjon som steamer melken og lager kaffen samtidig.

Funksjonen har gjort prosessen med å lage melkebaserte kaffevarianter, langt raskere. Auto Cappuccino-funksjonen produserer for eksempel en cappuccino på under minuttet, mens en Latte Macchiato er ferdig på respektable ett minutt og tjue sekunder.

Flere farger

Maskinen kommer med to ulike finisher og fire farger: krem hvit, rød og sort i termoplast samt krombelagt finish i hvitmetall. Metall-modellen har en tilleggsfunksjon som forvarmer koppene.

Begge modellene har en justerbar koppholder som passer til både kopper og latteglass, og en autorensfunksjon som fjerner alle melkepartikler og holder kaffemaskinen ren og frisk mellom kafferundene.

Nespresso Lattissima har funksjonelt design, og det er den anerkjente designeren Antoine Cahen fra Ateliers du Nord i Lausanne som har formet den nye kaffemaskinen.

Navnet "Lattissima" har sine røtter i det italienske språket. "Latte" betyr "melk", mens "issima" kort og godt betyr "det beste". Navnet er beskrivende for den spennende nyvinningen "Nespresso Lattissima".

Lattisima er tilgjengelig fra 1. september 2008 og vil koste mellom om lag 5000 kroner.

Powered by Labrador CMS