Braastad Extra nett

Svært eksklusiv Braastad

Braastad lanserer en luksuscognac til 2000 kroner flasken: Braastad Extra. Familiens Master Blender Richard Braastad har brukt 10 år på å komponere Braastad Extra basert på familiens eldste og beste cognacer, noen av dem opptil 150 år gamle. Prisen på Vinmonopolet blir 2000 kroner per flaske, og Braastad Extra kommer kun i et begrenset volum på 2000 flasker.

Publisert

Braastad er blant nordmenns cognacfavoritter.

Nå utvides Braastad porteføljen til Premium-segmentet med Braastad Extra. Noen av cognacene som brukes i blenden til denne luksuscognacen ble lagt til lagring av den nå avdøde Sverre Braastad selv, flere årtier tilbake. Andre elementer er opptil 150 år gamle.

10 års utviklingsprosess

Sverres sønnesønn, Richard Braastad begynte å jobbe på blenden til Braastad Extra allerede for 10 år siden.

I de 10 årene som er gått har han samlet, tenkt, smakt og luktet seg frem til det eminente resultatet som nå endelig er klart for publikum.

- Det føles rart å bruke ordet "Ny" om et produkt som er så gammelt, sier en stolt og meget fornøyd Richard Braastad. Ifølge Richard jobber han også en enda mer Premium-variant av Braastad, men vil ikke ut med detaljer om når den kommer på markedet.

Fire områder

Braastad Extra kommer fra de fire beste områdene i Cognac: Grand Champagne, Petit Champagne, Borderies og Fins Bois, men med en overvekt av cognac fra Grand Champagne.

Braastad Extra er en vellagret og maskulin Premium-cognac. Duften er kraftig og gir assosiasjoner til valnøtt og pepper. Smaken bærer preg av tørket aprikos og moden plomme. Braastad Extra har god kraft og fin fylde og avslutningen er behagelig med et tydelig intenst og komplekst preg.

Powered by Labrador CMS