Tomintoul PT NETT

Tomintoul - single malt whisky gjennom generasjoner

Tomintoul Destillery ligger vakkert til i den høyest liggende byen med samme navn i Speyside, Highland i Skottland. Kombinasjonen av naturlige og høytliggende omgivelser, omhyggelig destillasjon, frisk luft og godt vann fra kilden Ballantruan Spring, bidrar til høy kvalitet i Tomintoul. Nå lanseres en ny serie i Norge.

Publisert

Whiskyene er satt sammen av Tomintoul's Master Blender Robert Flemming. Hans familie har laget whisky i Speyside i fire generasjoner.

Inspirert av familiens verdier har han produsert den unike Tomintoul single malt serien.

Tomintoul Peaty Tang

Tomintoul Peaty Tang er en godt røket single malt whisky. Den er rik og gyllen på farge. Balansert, kraftig smak med nøttaktige toner.

Ettersmaken er røket og med fin sødme.

Pris: 319 kroner

Tomintoul 10 Years Old

Tomintoul 10 Years Old er en mild og frisk single malt whisky. Den har lys, gyllen farge. En velbalansert whisky med noe sødme og karamell i duftbildet. Tomintoul 10 YO har lang og behagelig ettersmak med hint av malt. Whiskyen har en alkoholprosent på 40.

Pris: 343 kroner

Tomintoul 27 Years Old

Tomintoul 27 Years Old er en rik og harmonisk single malt whisky. Gyllen farge og med et mildt og kompleks duftbilde med toner av vanilje. Smaken er krydret med godt malt- og eikepreg.

Tomintoul 27 YO har lang ettersmak med hint av sjokolade og karamell.

Tomintoul lanseres nå for første gang i det norske markedet, men merket er godt kjent blant kresne skotske whiskyentusiaster. Lagringstiden er hele 27 år, og whiskyen har en alkoholprosent på 40 prosent

Pris: 639 kroner

Powered by Labrador CMS