
Avec som dessert
Har du noen gang tenkt på hvordan en avec etter maten kan være vel så godt som en skål dessert? Nå lanseres Vikingfjord Fusions Chocolate & Raspberry, en avec-drink som nytes best avkjølt og bar over is.
Vikingfjord Fusions Chocolate & Raspberry.

Trenden med smaksatt sprit ser ut til å holde seg, både i Europa og i USA. Nyheten Vikingfjord Fusions Chocolate & Raspberry lanseres nå i Norge.
Vikingfjord Vodkaer laget av 100 prosent potetsprit i 5-kolonners destillasjonsprosess, og blandet med isbrevann fra Jostedalsbreen.
Il dolce eller dessert
Il dolce kaller italienerne måltidet som kommer etter hovedretten, måltidet som her til lands er best kjent som dessert.

Vikingfjord Fusions Chocolate & Raspberry, en avec-drink som nytes best avkjølt og bar over is.
Dessert er også kjent for å kunne være mektige saker å få i seg etter en tung hovedrett, men undersøkelser viser at de fleste foretrekker noe søtt etter maten – for å sette punktum for det hele.
Derfor er nordmenn kjent for sin avec og det er faktisk ingen som drikker mer avec pr innbygger enn vi gjør.
Avec
Ordet avec er fransk og betyr på godt norsk med.
Det er fordi avec oftest serveres sammen med noe annet etter måltidene, som kaffe avec, eller på egenhånd i stedet for en mettende dessert.

-----
Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?
Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag
Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:
• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter
• restauranter
• barer og puber
• utesteder
• kafeer
• contract catering
• kantiner
• institusjoner
Bestill abonnement på magasinet Horeca her
Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.
"