Baileys Coffee nett

Baileys med kaffe i Norge

Baileys med hint av kaffe er nå lansert i Norge. Drikken har en mild smak av mocca, som sammen med fløten og den fyldige whiskyen, passer sammen med en kopp nybrygget kaffe eller som en egen drink med isbiter.

Publisert

Baileys med kaffe.

I Norge er kaffe nærmest som en nasjonaldrikk; vi drikker i gjennomsnitt fem kopper kaffe per innbygger pr. dag. Dette tallet har holdt seg stabilt i en årrekke og tilsvarer cirka 12. millioner kopper hver eneste dag.

Baileys er eneste likør på Vinmonopolets topp-10, og tar en bronsemedalje på listen over 250 bestselgere på brennevin i 2008.

Kvinners favoritt

Den irske kremlikøren har vært kvinners favoritt siden 1974 og er Irlands største eksportvare. Til sammen er det 40 000 kuer som sørger for at Baileys havner i butikkhyllene verden rundt.

Baileys med hint av kaffe er det fjerde medlemmet i Baileys-familien, og finnes endelig i Norge Den har hittil kun vært tilgjengelig for nordmenn som liker å reise, i taxfreebutikkene.

Spennende lansering

En undersøkelse utført av Millward & Brown i 2008 blant norske forbrukere, viser at 25 prosent av dem har prøvd de to andre smakene Mint og Creme Caramel.

- Av alle våre populære nye smaker er Baileys Coffee den smaken som er blitt best mottatt og vi gleder oss til å presentere denne i Norge, sier Karen-Sofie Bremer, produktsjef for Baileys i Norge.

Powered by Labrador CMS