TorkInterfolddispenser

En kreativ idé kan begynne på en serviett

Et lite notat, en banebrytende idé eller noens telefonnummer – servietter er blitt brukt til så mangt opp gjennom tidene. I dag har de blitt en naturlig kommunikasjonskanal for restauranter som vil ha frem et reklamebudskap til gjestene og samtidig redusere serviettforbruket med 25 prosent. SCA, som eier varemerket Tork, lanserer interfold dispenserservietter med kundens eget trykk på det europeiske markedet

Publisert

Torks interfold dispenserserviettsystem er allerede et vanlig syn i USA, og er lansert med stor suksess i Europa inklusive Norge. Nå som det er mulig å få eget trykk på servietten, forventer Tork at etterspørselen etter dette hygieniske systemet som også er miljøvennlig og kostnadsbesparende vil ta seg opp.

– Serviettene plasseres rett foran gjestene, og får deres fulle oppmerksomhet mens de sitter å venter, avslappet og uforstyrret. I slike omgivelser er det få konkurrerende budskap fra andre leverandører. Her tilbringer gjestene vanligvis mye tid, mens de spiser og venter på rettene har de god tid til å la seg påvirke av budskapet på den trykte servietten, sier Line Pedersen, produkt- og markedssjef, varemerket Tork.

En rekke fordeler

Servietter med trykk i kombinasjon med dispenserens muligheter kan caféer, barer og restauranter kommunisere direkte med gjestene, kanskje for å promotere et spesialtilbud, dagens rett eller restauranten som merkevare, eller for å styre gjestene til en nettkampanje ved hjelp av trykte tilgangsdata eller trykt QR-kode.

– Det er mange fordeler ved å bruke servietter med eget trykk. Trykte markedsføringsbudskap på servietter er en metode som er både effektiv og nesten umerkelig på én gang, når man vil nå ut til forbrukerne med et budskap. Tork interfold dispenserserviettsystem garanterer samtidig at serviettforbruket reduseres med 25 prosent. Det faktum er en lønnsom kombinasjon for utelivsbransjen, sier Pedersen.

Godkjent for matkontakt

De trykte interfold dispenserserviettene fra Tork vil være tilgjengelige i trykk opptil tre farger, valgt fra 60 forskjellige fargenyanser.

– De vannbaserte trykkfargene er miljøvennlige og godkjent for kontakt for direkte matkontakt. Alle Tork interfold dispenserservietter, inklusive de med trykte, har rett til å bruke EUs miljømerke og finnes i to ulike kvaliteter, størrelser og lag, sier Line Pedersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS