Green Generation Whirlpool

Green Generation ny serie med grønne hvitevarer

Green Generation er en ny serie kombiskap, frysebokser og vaskemaskiner. Med videreutviklet 6TH senseteknologi bidrar Whirlpool til å redusere energi- og vannforbruk i hjemmet. Det vinner både miljøet og lommeboken på.

Publisert

Green Generation Whirlpool.

Whirlpool går nå videre med sin utvikling av produkter for et renere miljø gjennom sin helt nye serie hvitevarer – Green Generation. Den nye produktserien er et resultat av Whirlpools langsiktige satsing på å utvikle produkter med minimalt energi- og vannforbruk.

De første produktene i serien blir lansert nå: Vaskemaskiner, kombiskap og frysebokser utstyrt med intelligent teknologi, som bidrar til mindre utslipp gjennom mindre energi- og vannforbruk.

Minimere kostnader

Det kan være vanskelig å være miljøbevisst i en økonomisk nedgangstid. Behovet for å måtte minimere kostnadene kan resultere i at man ikke kan handle like miljøbevisst, noe som kan føre til økt belastning på miljøet. Whirlpools produkter i serien Green Generation tilbyr alternativer som er skånsomme både for miljøet og husholdningsøkonomien til gunstige priser.

– Innovasjon er en meget viktig del i vår streben etter å bidra til en bærekraftig utvikling og hos Whirlpool har vi tatt i bruk siste nytt av teknologi for å klare dette. Å ta hensyn til vår planets ressurser er meget sentralt i vårt innovasjonsarbeid. Green Generation er siste nytt mot et optimalt ”grønt kjøkken”, som gir kunden maksimalt for pengene samtidig som det reduserer miljøpåvirkningen, sier Alessandro Finetto, sjefsutvikler hos Whirlpool Global Consumer Design.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS