Mickey Rourke with Grey Goose Ice Sculpture 2.JPG

Grey Goose kåret til verdens beste vodka

Den franske kjendis-vodkaen, Grey Goose, er blitt kåret til verdens beste vodka. Den siste kåringen fant sted i Storbritannia, der fagjuryen i ICE Awards 2009 kåret Grey Goose til vinneren i kategorien Best smak.

Publisert

Det er fagmiljøet og magasinet imbibe (the magazine for on-trade drinks professionals) som står bak kåringen. Juryens beskrivelse av vodkaen er at den har en forførende og mild karakter med hint av vanilje og en røkt smak.

Finishen bestående av en krydret søtsmak hentet fra anis og kontrasten fra sort pepper er med på å utgjøre Grey Goose sin smaksstruktur.

"

Flasken har blitt et ikon på kjendisenes gode smak

Mer en vodka

- Legendarisk vodka, kjendisvodka, livsstilskaper og trendsetter. Grey Goose er et eksempel på at et produkt kan utvikle seg til å bli noe større en seg selv. Det var USA som var det første markedet som knyttet til seg denne vodkaen som sin favoritt etter at den ble kåret til verdens beste vodka av Beverage Testing Institute of Chicago i 1998 og ble platinum-medaljevinner i World Spirits Championschip i 1998. I dag selges over 20 millioner liter Grey Goose over hele det amerikanske kontinentet.Vodkaen er å finne i over 60 land verden over.

Etterspørselen øker

- Etterspørselen i Norge har økt jevnt siden lanseringen i 2005, sier Marius Vesterby i Bacardi som fører GG i Norge. Vi opplevde en god vekst i fjor og produktet har blitt et merkenavn i high-end markedet og det er vi fornøyd med.

Trenger du inspirasjon? Her en oppskift på Grey Goose Madras:

4 cl Grey Goose Vodka3,5 cl Appelsinjuice
3,5 cl Cranberryjuice
Fremgangsmåte:Shakes på is og siles i et drinkglass med is.Garnityr:Sitronskive

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS