Nora bringebær porsjonssyltetøy1

Høstnyheter fra Stabburet

Stabburet lanserer en rekke nyheter for horecamarkedet denne høsten, deriblant porsjonssyltetøy med jordbær og bringebær.

Publisert

Nora porsjonssyltetøy i displayeske

Med Nora syltetøy i praktiske porsjonspakninger får du friskt og nyåpnet syltetøy hver gang uten å søle.

Den praktiske displayesken kan tas rett fra kjøl og settes på disken eller frokostbuffeen, klar til servering. Både porsjonsbegrene og displayesken har fått nytt og fristende design med saftige bær og strofer fra Alf Prøysens tekster.

Nora porsjonssyltetøy i displayeske fås i de to smakene; jordbær- og bringebærsyltetøy.

Ny Stabburet Kyllingpostei 70 x 22 g

Nordmenn elsker kylling og spiser det gjerne både til middag og på brødskiven. Nå har Stabburets Kyllingpostei fått en rundere smak.

Den nye posteien har en grovere og mer porøs konsistens som gjør den lett å smøre på skiven. Kyllingposteien er laget med sunne planteoljer som gir et lavt fettinnhold samtidig som det gir tilfører viktige næringsstoffer.

Saftige kyllingbiter fra Stabburet

Stabburet Kyllingbiter er forstekt og singelfryst, noe som gjør porsjoneringen enkel og gir null svinn da kjøttet tiner raskt, og kan benyttes direkte fra tint eller fryst tilstand.

Med Stabburet kyllingbiter kan du kjapt og enkelt servere kylling i piadina, bagett, salater, pita og wraps.

I tillegg passer produktet til pizza.

Stabburet stor pai

Stabburet utvider paisortimentet, og lanserer en stor matpai i to smaksvarianter; ost og skinke og kylling med karri.

Paien er ferdig delt i sju stykker à 240 gram, som kan benyttes både fra fryst og tint tilstand. Dette gjør det enkelt å servere kun ett paistykke eller en hel pai. Paien kan tilberedes i mikrobølgeovn, convectionovn, stekeovn eller MerryChef. Paien er enkel å tilberede og håndtere, og gir kunden et hjemmelaget inntrykk. Server gjerne med en god salat til.

.

Powered by Labrador CMS