The Cool Wine

Lanserer The Cool Wine

Scanvin lanserer vinserien The Cool Wine i Norge. The Cool Wine er produsert av Montpeyrous Estates, og leveres i fem forskjellige utgaver.

Publisert

The Cool Wine er designet av Christian Audigier, som blant annet står bak designmerket Ed Hardy. Han er født i Frankrike, men bor i dag i USA.

Montpeyrous Estates, som produserer vinen, er en sammenslutning av flere produsenter. De første vinmarkene ble anlagt i år 1140. Navnet Montpeyroux kommer av det latinske navnet Monte Petroso som den romerkse keiser brukte på stedet. Det betur "steinete fjell" og ble brukt på grunn av sin topografiske utforming. Dette området har siden middelalderen vært kjent for sine flotte viner.

Mye stein i jorden

Vinstokkene er mellom 25 og 70 år gamle og vokser i jord med mye stein i. Dette gir også bra drenering og varme til plantene. Det vokser mye timian, lavendel, furu og oliventre i området.

Her finnes også fossiler fra sjøen som viser at dette området en gang låg under havflaten. Høyeste punkt i landsbyen, det historiske Château le Castellas, står ennå og ser utover byen og markene omkring den.

Fem utgaver

The Cool Wine leveres i fem forskjellige utgaver, hvitvin av druen chardonnay, rosévin (blanding av tre forskjellige druer) og rødviner av druene merlot, cabernet sauvignon og syrah. Flaskene leveres med skrukork.

Vinserien blir tilgjengelig for horecamarkedet (distribueres av VSD Logistics) og gjennom Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Powered by Labrador CMS