Bache-Gabrielsen nett

Ny cognac fra Bache-Gabrielsen

Bache-Gabrielsen Pure & Rustic: Borderies Single Estate 1995 Limited Edition er laget i samarbeid med Bouilleur de Cru, Madame Marie Madeleine Vaillant i landsbyen Cherac. Druene, vinen og senere cognacen kommer kun fra hennes tre hektar store gård i Cognacs minste distrikt, Borderies.

Publisert

Derfor benyttes den sjeldne kvalitetsbetegnelsen i cognacens verden, Single Estate om produktet. Vinen ble destillert til Eau de Vie i 1995 og har siden ligget på plomberte eikefat av Limousin.

850 flasker

Kun 850 flasker er tappet totalt. Alkoholstyrken ved flasketapping er 42 % vol.

Cognacen har en lys gyllen transparent farge, aromatisk duft med tørket frukt, florale overtoner og med innslag av anis og vanilje.

På smak er den lett, rund og bløt i første fase. Avslutter med fin tanninstruktur og eik i en lang og konsentrert ettersmak.

Bache-Gabrielsen Pure & Rustic

Pure & Rustic er navnet på en serie cognacer fra Bache-Gabrielsen. Kjellermester Jean-Philippe Bergier har, i nært samarbeid med erfarne destillatører, laget cognacer med en moderne stil. De inviterer deg til å oppdage denne lette og friske stilen med rik fruktighet og assosiasjoner til det landlige livet i Cognac.

I serien Pure & Rustic benyttes både blå og hvite etiketter. Har du en flaske med hvit etikett, garanterer vi at det kun er tappet et meget begrenset opplag og at alle flasker er nummererte. Dette er oftest eikefat med cognacrariteter som vår kjellermester Jean Philippe Bergier, via sine mange gode kontakter, har fått kloa i etter flere års godt samarbeid.

Serien byr på kvaliteter som VSOP, XO, samt cognac fra spesifikke vinmarker, druer, områder og årgangscognac.

Bache-Gabrielsen Pure & Rustic:

Borderies Single Estate 1995 Limited Edition

70 cl. 42% vol.

Drue: Ugni Blanc

Pris: 510 kroner (Vinmonopolet), Vectura eks mva. kroner 399 kroner.

Webside:www.bache-gabrielsen.com

Powered by Labrador CMS