Gaggenau1

Ny soneløs induksjonstopp

For første gang står hele flaten til rådighet som kokesone, når Gaggenau lanserer sin nye induksjonstopp CX 480 med ekstra stort TFT-touchdisplay. Induksjonstoppen fikk nylig den internasjonalt ettertraktede prisen "iF product design award 2011".

Publisert

Under Stockholm Furniture Fair ble induksjonstoppen lansert som en av årets store nyheter i Norden.

Produktet gir hobbykokken unike muligheter på kjøkkenet i og med 48 mikro-induktorer ligger etter hverandre under glasskeramikkoverflaten. Dermed kan hele koketoppen benyttes som kokesone.

Innovativ komfort og fleksibilitet

I tillegg til å kunne lage mat raskt og presist med lavt energiforbruk, får du også muligheten til å bruke kokesonen akkurat slik du ønsker. Du kan plassere kjeler og panner i enhver form og størrelse på koketoppen. Toppen registrerer automatisk hvor du har satt stekepannen, hvor stor den er og hvor mye varme som behøves for å varme den opp. Hvis du flytter på stekepannen vil toppen enkelt registrere den nye posisjonen og fortsette arbeidet uten forsinkelse.

- Under glasskeramikkoverflaten til den nye CX 480 arbeider 48 mikro-induktorer som er lagt etter hverandre og forskjøvet sidelengs i forhold til hverandre. I motsetning til vanlige store induksjonsspoler omvandler denne strukturen hele koketoppen til en eneste stor kokesone, forteller Stefan Köhl, produktsjef hos Gaggenau.

Intuitiv betjening

Induksjonstoppen betjenes av et ekstra stort TFT-touch-display, som avbilder stekepannen eller kjelens reelle størrelse, form og posisjon. For å velge funksjoner berører man lett touch displayet, for eksempel for valg av kokested eller endring av temperatur.

Skjermen responderer raskt, for eksempel hvis stekepannen flyttes. I løpet av få sekunder vil skjermen vise den nye plasseringen, heter det i en pressemelding.

Grenseløse muligheter

I tillegg til å gi deg stor frihet ved at kokeflaten kan benyttes i sin helhet, kan du også forvandle induksjonstoppen til en Teppan Yaki.

En Teppan Yaki betyr at du kan grille mat på en plate av flerskiktsmateral rett på induksjonstoppen, noe som gir deg enda flere tilberedningsmuligheter. Det ekstra tilbehøret inngår i Gastronorm-systemet, som regnes som basis for kokekar i det profesjonelle kjøkken.

Veiledende pris CX 480: Fra 34 030 kroner

Veiledende pris, Teppan Yaki: Fra 3100 kroner

Gaggenau

Gaggenau er produsent av høykvalitets husholdningsapparater “made in Germany” og er anerkjent som en innovasjonsleder innen design og teknologi. Selskapet har aner som går over 300 år tilbake i tid og har revolusjonert privatkjøkkenet om og om igjen med sine internasjonalt hyllede produkter. Gaggenaus suksess er basert på teknologisk innovasjon og et klart designspråk kombinert med høy funksjonalitet. Gaggenau har vært datterselskap til BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH i München siden 1995 og er i dag representert i over 50 land over hele verden, med Flagship-Showrooms i metropolene. I 2009 var årsomsetningen på over 150 millioner euro.

Webside: www.gaggenau.no

"
Powered by Labrador CMS