Quinta de São Vicente Colheita Premium olivenolje nett

Olivenolje på designflaske

Kunnskap gjennom generasjoner kombinert med moderne teknologi har gitt en olivenolje med utsøkt smak og kvalitet. Nå har familien Passanha hyret inn en av verdens beste designere for å lage ny flaske.

Publisert

Quinta de São Vicente Colheita Premium olivenolje på designflaske.

I det fruktbare området i den sørlige delen av Portugal har Passanha-familien produsert olivenolje siden 1700-tallet på eiendommen Quinta de São Vicente. De har gjennom generasjoner bygd opp stor kunnskap om olivenproduksjon.

For å sikre optimal kvalitet blir all oliven dyrket, presset og oljen tappet på familieeiendommen.

Verdenskjent designer

Nå er 100 prosent kaldpressede olivenoljer fra Quinta de São Vicente tilgjengelig på det norske markedet i en designflaske signert Michael Young.

Young er mannen bak den lekre nye flasken som kan tåle å stå fremme på enhver kjøkkenbenk. Han har blant annet designet for Georg Jensen, Rosenthal og Dior.

Mekanisk uten varme

Oljen er utvunnet mekanisk uten bruk av varme, slik at oljens naturlige smak, kvalitet og sunne antioksidanter opprettholdes. Etter en forsiktig filtrering som gir oljen et skinnende utseende, tappes den på flasker.

Oljene fra Quinta de São Vicente er milde på smak, og passer til den norske gane. Quinta olivenoljer anbefales til dressinger, marinader, salater, pasta, kjøtt og fisk og som dipping til godt brød.

To varianter

Quinta de São Vicente olivenolje

Olivenoljene leveres i to varianter:

Quinta de São Vicente Colheita Premium kommer fra en tidlig innhøsting av nøye utvalgte oliven, og er en olivenolje med frisk, aromatisk smak av grønne epler, pepper og urter.

Veiledende pris 0,5 l: 129 kroner

Quinta de São Vicente kommer fra en senere innhøsting og har en mild og litt søtere smak av moden frukt, nøtter og mandler.

Veiledende pris 0,5 liter: 99 kroner

Les mer om Quinta og Colheita Premium her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS