VinofilSpaniaVinmonopolet

Spansk vin i rivende utvikling

Spansk vin er i ruvende utvikling og det foregår en revolusjonerende utvikling blant spanske vinprodusenter. Moderne spanske vinmakerne har gått vekk fra overdrevet bruk av eik og og vendt blikket til vinmarkene.

Publisert

Horeca/Horecanytts vinskribenter Tor Frostmo og Svein Lindin deltar på nyhetsmakingene til Vinmonopolet. (Foto Thinkstockphoto)

Nøkkelordet ifølge dem er smaken av sunn og naturlig frukt i vinen. Solid kunnskap om gamle,lokale druer og geografi kombinert med moderne metoder om hvordan de bevarer fruktkvaliteten i den ferdige vinen, gir et nytt bilde enn det vi er vant til fra Spania.

Av 22 lanserte viner fra fokus området i september var kun seks verdt å nevne som en anbefaling.

Les mer om de seks anbefalte vinene på Vinofil.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS