MillsPotetstappe

Stappesukses for Mills

Den nye potetstappen fra Mills er blitt en suksess i storkjøkkenmarkedet. – Forsalget har gått over all forventing, og tror nå at vi kommer til å selge over 10 tonn av produktet til storhusholdningsmarkedet i 2012, forteller produktansvarlig i Mills Proff Partner, Runar Solum.

Publisert

Corazon Panes Furuseth bruker Mills sin nye potetstappe flere ganger i uka. – Lønnsomt, godt og enklelt, sier hun. Her sammen med Runar Solum fra Mills Proff Partner. (Foto: Morten Holt)

Mills Proff Partner har utviklet det nye granulatproduktet – som gir en stappen en hjemmelaget konsistens med grovere struktur.

– Vi ønsker å gi våre storkjøkkenkunder noe ekstra, sier Solum.

Poteter fra Trøndelag

Stappen, som selges som tørrvare, kommer i to varianter (vanlig og med havsalt/pepper), og har hele 270 dager holdbarhet.

Det er 10 poser á 750 gram i hver pakke. Det gir 250 porsjoner.

– Alle potetene som brukes i produktet kommer fra Trøndelag, og produktet er også NytNorge-merket, forklarer Solum.

– Den krydrete varianten egner seg godt som tilbehør både til lammekjøtt, taco, sommerkoteletter og pølser.

Slik tilbereder du stappen

Den nye Mills-stappen er enkel å tilberede. Solum forklarer:

1) Varm opp melken til kokepunktet

2) Ha i potetstappe-pulver

3) Rør forsiktig rundt – ikke for mye, da bli stappen fastere

4) La det stå i tre minutter

5) Rør inn margarin

Stappen kan også tilberedes direkte i Gastronorm-bakker.

– Det er viktig med riktig fremgangsmåte for å få det mest optimale resultatet, sier Solum, som legger til at sammen med blant annet Mills-kokk Tomas E. Karlsen har de forsøkt mange forskjellige tilberedningsmetoder.

Les mer i Horeca nummer 5 2011

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS