BIMobjektTork

Tork lanserer BIM-objekter til sine hygienedispensere

Tork lanserer en komplett katalog med BIM-objekter på samtlige dispensere for toalettrom, vaskestasjoner, storkjøkken, verksted og industri.

Publisert

BIM-objektene lastes ned fra www.tork.no eller fra den globale produktportalen for arkitekter, designere og byggebransjen: www.bimobject.com.

" – Arkitekter, designere og byggenæringen er viktige målgrupper for varemerket Tork og vi er stolte av å kunne tilby enda bedre service gjennom å gjøre våre dispensere tilgjengelige som BIM objekter. Det gir brukerne enda bedre funksjonalitet og gjør deres arbeidsdag enda enklere, uttaler Line Pedersen, Produkt og Markedssjef for Tork i Norge.Verdien av å kommunisere med interiørarkitekter og designere har høy prioritet for Tork, derfor har selskapet i samarbeid med BIMobject AB utviklet sine dispensere som BIM-objekter.Objektene er søkbare i Google, enkle å se direkte i 3D, lese produktinformasjon og laste ned til CAD/BIM system som Autodesk Revit & ArchiCAD.

Nedlastingen kan også gjøres i DWG-format for AutoCAD, samt AOF-filer for Artlantis og BIM-Render. BIM objektene tar minimalt med plass og arkitektene finner i tillegg aktive lenker til Tork produktsider, monteringsanvisninger og produktbrosjyrer i PDF.

Med de nye BIM-objektene setter Tork listen høyt og er helt i front når det gjelder å bidra til mer informative og detaljerte byggemodeller. Effekten er bedre visuell og korrekt informasjon, høyere kvalitet på tegningene og 3D modeller som støtter produktmodellering & detaljprosjektering i BIM prosessen.

– BIM-objektene er utviklet i samarbeid med SCA’s produktavdeling og detaljert CAD mekanikk ligger til grunn for BIM-objektene. Vi er stolte over resultatet og er sikre på at kundene som foreskriver produktene nå får mulighet til å høyne nivået på sin BIM modellering med Tork produkter, sier Stefan Larsson, administrerende direktør for BIMobject AB.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS