Twinings løsvekt Te Jasmine Tea

Tre nye løsvekt-teer fra Twinings

Twinings lanserer tre nye løsvekt-teer for storkjøkkenmarkedet. Twinings Te tilberedt av tepose, eller som tilberedes av løsvekt-te, gir samme gode kvalitet. Likevel er det mange som sverger til den store koppen, med tesil fylt med løsvekt-te. - Spesielt i kafémarkedet er etterspørselen etter denne type te stor, opplyser Simen E. Haugberg i Haugen-Gruppen.

Publisert

Tre nye løsvekt-teer fra Twinings for storhusholdningsmarkedet, deriblant Jasmine-te.

Twinings utvider nå sitt sortiment av løsvekt-te, og tilbyr med det ni varianter for storkjøkkenmarkedet.

God helsemessig effekt

Forbruket av te i Norge har økt de siste årene. Te er blitt kjent som en meget sunn og helsefremmende drikk. Med te sikres man inntak av antioksidanter, og te har i tillegg positive effekter mot en rekke kjente sykdommer.

En kopp te gir mulighet for et lite avbrekk i hverdagens stress, der alternative drikker for mange gir motsatt effekt. På ettermiddagstid er te blitt et naturlig valg på café med venner, eller hjemme i godstolen.

Lanseres 1. september

Med lanseringen av to fruktteer og en Jasmin-te, tilbyr Twinings nå et bredt utvalg av etterspurte tesorter.

Fra før tilbys også løsvekt-varianter av Norges mest populære te, Twinings Earl Grey. I tillegg tilbyr Twinings klassikere som English Breakfast, Prince of Wales, Darjeeling, Lady Grey, og stadig mer populære Green Tea Lemon.

De nye teene lanseres for storhusholdningsmarkedet 1. september.

Powered by Labrador CMS