TomØdemarkViaTravelAPP
TomØdemarkViaTravelAPP

VIA Travel med reiseplan på mobil

VIA Travel lanserer nå en ny App som innebærer at de reisende til enhver tid har en oppdatert reiseplan med spennende funksjonalitet tilgjengelig via mobiltelefonen.

Publisert

Tom Ødemark, produktsjef i VIA Travel Groups IT Applikasjonsavdeling.

– Med vår nye VIA Mobile App har du tilgang til alle dine reiser gjort hos oss på en oversiktlig og elegant måte. Og informasjonen er alltid korrekt. Har du for eksempel vært i kontakt med ditt byrå og gjort en endring i reiseplanen, oppdateres informasjonen i App’en umiddelbart, sier Tom Ødemark, produktsjef i VIA Travel Groups IT Applikasjonsavdeling.

Fem språk

Applikasjonen kommer på de fire nordiske språkene i tillegg til engelsk, og er tilgjengelig både for iPhone og Android.

– I tillegg til selve reiseplanen er også annen nyttig funksjonalitet tilgjengelig. Du kan sjekke inn direkte i App’en, og hotellet du har bestilt finner du enkelt via kartfunksjonaliteten. Denne nye løsningen er både nyttig og brukervennlig for de forretningsreisende, fortsetter Tom Ødemark i VIA Travel.

Ny teknologi gir nye muligheter

– Det skjer en formidabel utvikling når det gjelder teknologiske løsninger som er verdifulle når man er eller skal på reise. Vi har en klar ambisjon om å være ledende også på dette, og vi har flere spennende nyheter på gang til høsten, også innenfor mobile løsninger, avslutter Tom Ødemark.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS