Villa verde solsikkekjerner honningristede nett

Villa Verde lanserer fire varianter av ristede kjerner og bær

Med råvarer fra hele verden gir Villa Verde det "lille ekstra" som topping eller i salatbuffeen. Produktene pakkes i beskyttet atmosfære, noe som garanterer friskhet og sprøhet! Alle produktene fra Villa Verde kommer i praktiske poser på 1 kg, med fire poser pr. kartong.

Publisert

Pinjekjerner, ristet

Pinjekjernene som benyttes er avlange kjerner med fyldigere smak.

Pinjekjernene fra Villa Verde er jevnt ristede og holder en høy kvalitet.

Da de er ferdigristet slipper du risikoen for å brenne kjernene når du rister selv. Kjernene kan brukes som de er i salater, til pastaen eller i en hjemmelaget pesto.

Solsikkekjerner, honningristet

Villa Verde importerer de fineste solsikkekjerner fra USA. Disse ristes i honning, og gis da en unik smak. De eneste på markedet med den spennende ristede smaken av solsikkekjerner med en søt touch av honning.

Solsikkekjerner er rike på proteiner, mineraler, vitaminer og nyttige fettsyrer. De er gode å spise som snacks eller for å sette en ekstra piff på salaten. Passer utmerket også som topping til woken eller pastaen.

Tranebær med appelsin

Hele, semi-dried tranebær med smak av appelsin. Et trendy produkt med en touch av appelsin.

Tranebær er rike på antioksidanter, C-vitamin og mineraler. Studier viser på at tranebær kan forebygge flere sykdommer og forbedre kolesterolverdien. Dessuten er de gode å spise som snacks.

Gresskarkjerner, ristet

Villa Verde gresskarkjerner er av høyeste kvalitet og er ristet i ovn. Fargen er estetisk tiltalende, fra lys gulgrønn til lys grønn/beige.

Gresskarkjerner er rike på mineraler, vitaminer og umettet fett, hvilket gjør dem utmerket til både salaten og som snacks.

Det er Haugen-Gruppen AS som importerer produktene til Norge.

Powered by Labrador CMS