Winterhalter eksteriør

Winterhalter på turne med supertrailer

Den tyske oppvaskmaskinprodusenten Winterhalter har sammen med Storkjøkkensenteret AS hatt ”roadshow” i tre norske byer i sommer med sin helt spesielle trailer.

Publisert

Winterhalters spesielle trailer besøkte i sommer tre norske byer.

- Vogntoget, som er utstyrt som et rullende konferansesenter og er innredet med oppmonterte oppvaskmaskiner i drift og topp moderne presentasjonsmateriell, trakk til seg kunder som er opptatt av hvordan disse unike maskinene kan bidra til lavere driftskostnader, bedre vaskeresultat, bedre arbeidsmiljø og større driftsikkerhet, sier Lars Harby, daglig leder for Storkjøkkensenteret AS.

Winterhalter som er en av verdens største oppvaskmaskinprodusenter for storkjøkkenbransjen inngikk for to år siden en samarbeidsavtale med den norske storkjøkkenleverandørkjeden Storkjøkkensenteret AS, som nå står for all import av disse maskinene til det norske markedet. Kjeden består av storkjøkkensentre i Lillehammer, Fredrikstad, Haugaland, Drammen og Bergen.

Storkjøkkensenteret er for øvrig også på vei inn i flere landsdeler med salg og service for nettopp å være der kundene er.

Annerledes presentasjon

Slik ser traileren ut innvendig.

– Traileren er en artig måte å presentere maskinene på ute i markedet. Det unike vogntoget skapte stor interesse og mange meldte seg på for å få et innblikk i hvordan fokus på kvalitet kan endre hverdagen i oppvaskavdelingen, sier Harby.

– Winterhalter har mottatt en mengde internasjonale priser som går nettopp på energibesparelse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Den helt spesielle farkosten ble lagt merke til på norske veier da den besøkte Bergen, Lillehammer og Fredrikstad. Når de gjorde en stopp underveis for en pause ble de nærmest omringet av skuelystne som beundret den spesielle farkosten, sier Harby videre.

Et annet syn på oppvask

Etter denne turneen er det mange som har merket seg navnet Winterhalter og som har fått et litt annet syn på oppvask.

– Det er i de senere år blitt fokusert på oppvask i hele storkjøkkenbransjen, med blant annet NM i maskinoppvask som ble avholdt for andre gang på SMAK 11 på Norges Varemesse i februar. Oppvaskavdelingen er en av bedriftenes viktigste avdelinger.

- Et annenrangs oppvaskanlegg skaper store problemer med driftstans, energisløsing, kaotiske og helsemessige problemer og ikke minst rekrutteringsproblemer. Alt dette er med på å redusere driftsresultatene. Du sparer litt på investering og taper store penger på drift. Ingen seriøse aktører går i den fella, mener Harby.

Powered by Labrador CMS