Foto: Hotel Bristol/Thon Hotels

Hotel Bristol med ny nettside

Nå kan gjester bestille rom og booke «Afternoon Tea» på den nye nettsiden til Hotel Bristol; Hotelbristol.no.

Publisert

– Hotel Bristol er en del av Thon Hotels, men er et helt særegent hotell når det gjelder interiør, mattradisjoner og service. Derfor ønsket vi at hotellet skulle få en egen nettside, og merkevaren blir nå ytterligere forsterket. Vi er godt fornøyde med arbeidet som er lagt ned med de nye nettsidene, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Egen atmosfære

– Gjestene våre kommer tilbake til oss fordi de setter pris på atmosfæren på hotellet. Dette har vi forsøkt å gjenskape på Hotelbristol.no. Hotel Bristol er elegant, tidløst og med mye historie i veggene. På forsiden av de nye nettsidene er det enkelt å finne frem til menyer og eksklusive pakker som vi tilbyr, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

Hotel Bristol var Olav Thons første hotell. (Foto: Morten Holt)

– Dette har vært et spennende prosjekt. Vi har utforsket nye funksjoner som salg av tilleggsprodukter og en helt ny «Min side» som skal gjelde på tvers av Hotel Bristol og de andre hotellene, sier prosjektleder i Olav Thon Gruppen, Camilla Steen.

Olav Thons første

Hotel Bristol var det første hotellet som Olav Thon kjøpte. Det skjedde i 1974. I 2019 giftet Olav Thon seg med Sissel Berdal Haga Thon på Hotel Bristol.

Hotellet har 251 rom og suiter, bar, restaurant, treningsrom, konferansesenter og bankettavdeling med flotte festsaler, kunst og antikviteter.

Det er også mulig å bestille rom på Hotel Bristol via Thonhotels.no og i Thon Hotels-appen.

Her er den nye nettsiden

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS