Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels
Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels

Scandic – en attraktiv arbeidsgiver

Scandic Hotels er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i den nordiske hotellbransjen for 2017.

Publisert

Når økonomistudenter i hele Norden rangerer sine foretrukne arbeidsgivere, er Scandic den eneste hotellkjeden blant selskapene i Norden. Resultatene baserer seg på Universum Globals årlige studentundersøkelse for 2017 der mer enn 36 000 økonomistudenter fra universiteter og høyskoler i Norge, Finland, Danmark og Sverige har deltatt.

– Dette er fantastiske resultater, og jeg er både glad og stolt over at Scandic vurderes av studenter i hele Norden som en attraktiv arbeidsgiver, sier Lena Bjuner, direktør for HR og bærekraft i Scandic Hotels Group.

Talent@Scandic

Scandic jobber kontinuerlig med å skape de beste karriereveiene i hotellnæringen for studenter og fremtidige som nåværende medarbeidere. Scandic tilbyr sine 15 000 medarbeidere Scandic Business School, et internt program for profesjonell utvikling i tillegg til Talent@Scandic som er et ettårig program der utvalgte medarbeidere utvikles for å bli fremtidige hotelldirektører i Scandic.

– Å sørge for en inspirerende bedriftskultur er svært viktig for oss. Vi prioriterer videreutvikling og godt lederskap, og jeg er overbevist om at vi gjennom å skape en arbeidsplass der medarbeidere trives, utvikles og blir engasjert, også skaper fantastiske hotellopplevelser for våre gjester, sier HR-direktør i Scandic Norge, Elin Ekrol, i en pressemelding.

Studenter forventer noe ekstra

– Neste generasjon med talenter forventer ikke bare en jobb, de forventer også en mulighet der de kan nå sitt fulle potensial. For å være en attraktiv arbeidsgiver i 2017 holder det ikke å tilby en konkurransedyktig lønn og en sikker jobb. Arbeidsgivere må kunne tilby noe utover dette som sosialt engasjement, at de er innovative og helst at man ser hver medarbeider på individnivå. De organisasjonene som studenter i den nordiske kåringen har løftet frem, har jobbet hardt med disse temaene og fortjener en skikkelig klapp på skulderen, sier Claes Peyron, sjef for Universum i Sverige.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS