Ny kommersiell direktør for Haut Nordic

Kenneth Jensen er ansatt som kommersiell direktør i Haut Nordic AS, et konsern som drifter hoteller og restauranter i Kongsberg, Tønsberg og på Gjøvik. Jensen tiltrer stillingen 1. april 2017.

Publisert
Kenneth Jensen.

I tillegg til kjente Hotel Klubben i Tønsberg, driver konsernet Grand Hotel på Kongsberg (med nybygde Magazinet konferansesenter), nyoppussede Grand Hotel på Gjøvik og spahotellet Strand på Gjøvik, alle med franchiseavtale med Nordic Choice Hotels.

Konsernet driver også en rekke restauranter i og utenfor hotellene. Restauranthuset Glade Kongsberg er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt, og det huser Dolly Dimple’s og Big Horn Steak House.

Utdannet diplomøkonom innen reiselivsledelse

Kenneth Jensen er utdannet diplomøkonom med spesialisering innen reiselivsledelse. Han har lang fartstid innen salg og ledelse, og har blant annet jobbet som salgsdirektør i Eniro Norge og Schibsted. De siste årene har han etablert og utviklet nye salgsmiljøer innen mediebransjen.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på nye utfordringer, og valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av deres ambisjoner, vekstplaner og tydelige fokus. Jeg ser frem til å bidra til at et av Norges utvilsomt sterkeste fagmiljø innen hotell- og restaurantbransjen skal ha en videre ekspansiv vekst. Haut Nordic har hatt en eventyrlig utvikling og jeg gleder med til å jobbe på lag med så dyktige mennesker, uttaler Kenneth Jensen i en pressemelding.

– Konsern som skal vokse

– Ansettelsen av Kenneth Jensen er en viktig del av konsernets vekststrategi. Vi skal vokse både på eksisterende anlegg og på nye anlegg. Jensen skal jobbe med konsernets salgsapparat, mersalg i våre restauranter og med å styrke den kommersielle delen av organisasjonen. Kenneth skal også ha en rolle som ressursperson og bidragsyter for våre direktører og daglige ledere, sier administrerende direktør i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

– Som økonomidirektør i Haut Nordic har jeg hatt gleden av å bli kjent med og jobbe med Kenneth Jensen en periode, og jeg setter både hans personlige og faglige kvalifikasjoner høyt. Han er en god strateg med stor faglig tyngde som vi kommer til å få nytte av, sier økonomidirektør i Haut Nordic, Lars Henning Ulvær.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS