Jens Brandin. (Foto: Lisa Løwenborg/Radisson Hotel Group)

Fra Stavanger til København

Jens Brandin, som den siste tiden har ledet Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, blir nå ny hotelldirektør på det danske designhotellet Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen.

Tidligere hotelldirektør på Radisson Collection Royal Hotel, Brian Gleeson, returnerer til Russland for å lede et av Radissons hoteller i Moskva.

Startet i Radisson i 1999

Jens Brandin startet i Radisson Hotel Group i 1999 som assisterende restaurantsjef hos Radisson Blu Hotel i Berlin. Siden den gang har han jobbet i en rekke ulike land og byer, deriblant Irland, Storbritannia, Norge og Nairobi. Han har lang erfaring fra en rekke avdelinger, som F&D, innkjøp og som hotelldirektør.

Radisson Hotel Group er et selvsagt valg for meg fordi vi gis mulighet til kontinuerlig utvikling, blant annet gjennom de internasjonale karrieremulighetene. Å kunne bidra til kontinuerlig karriereutvikling for teamet mitt, er en viktig kilde til motivasjon for meg, sier Brandin.

Jens Brandin er opprinnelig fra Tyskland, og har vitnemål som «Hotelfachmann» og et «Management Certificate i Hotel and Catering Management» fra Hotelfachschule Heidelberg, FritzGabler-Schule.

Ledet Radissons storstue i Stavanger

Jens Brandin har vært hotelldirektør i Radisson Hotel Group i flere år. Senest kom han fra Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, hvor han sammen med teamet har ledet den omfattende renoveringen av hotellet.

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen åpnet første gang i 1960, og er det eneste hotellet designet ned til hver minste detalj av Arne Jacobsen. Alt, fra fasaden, til den berømte Eggstolen og til og med bestikket i restauranten, ble designet av Jacobsen. I løpet av de to siste årene, har verdens første designhotell, Radisson Collection Royal Copenhagen, gjennomgått en spektakulær transformasjon og ikonet er totalrenovert.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS