Petter A. Stordalen er kåret til Norges mest innovative leder. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Årets mest innovative leder

Strawberry-gründer og eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, er kåret til Norges mest innovative leder i den årlige undersøkelsen «Kommunikatøren».

Publisert
Petter A. Stordalen mottar prisen. (Foto: Corinne Alice N. Skau)

Det er Hammer & Hanborg som står bak undersøkelsen som kartlegger trender, tar pulsen på kommunikasjonsfaget og synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag og har som formål å løfte frem god kommunikasjon.

Nytenkende

– Mer enn 700 kommunikasjonseksperter har blitt bedt om å oppgi hvem de mener er Norges mest innovative leder. Den som uten tvil nevnes oftest er Petter Stordalen, sier Trine Larsen, Managing Partner i Hammer & Hanborg Norge.

– Blant begrunnelsene for hvorfor Stordalen er landets mest innovative leder, finner vi at han er en nytenkende og miljøbevisst leder som er i forkant og ofte kommer med nye løsninger i et ellers satt marked. Respondentene beskriver også Petter som raus, modig og ikke redd for å satse og peker på hans evne til å knytte til seg sterke ansatte, engasjere, gi tillit og motivere, sier Larsen.

– Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak

Prisen ble delt ut under et seminar på MESH i Oslo med temaet Fremtidens arbeidsliv, der Stordalen også var en av talerne.

– Dette var en hyggelig utmerkelse, som først og fremst understreker den fremragende innsatsen som legges ned i selskapet hver dag. Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak. Det handler om å skape miljøer som hele tiden vil og kan utfordre, også selskapets gründer og eier. Innovasjon i Nordic Choice er en del av vår kultur, og strekker seg hele veien, fra et enkelt hotell og til toppledelsen, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS