Grim Garstad er ny salgsdirektør hos NHG. (Foto: NHG)
Grim Garstad er ny salgsdirektør hos NHG. (Foto: NHG)

Nyansettelser hos Norwegian Hospitality Group

Norwegian Hospitality Group har ansatt fire nye i staben.

Publisert

«I Norwegian Hospitality Group tror vi på mot, vi tror på troverdighet og vi tror på forandring til forbedring. Den pågående koronavirus-pandemien understreker hvor viktige disse verdiene er. Man må ha mot for å satse i en slik situasjon, det krever stor troverdighet å formidle trygghet og sikkerhet i en usikker verden, og vi må kunne se det positive i forandring for å gjennomføre på en god måte. NHG salg lever disse verdiene ut og fornyer seg i stor fart», heter det i en pressemelding.

Ny salgsdirektør

Grim Garstad. (Foto; NHG)
Grim Garstad. (Foto; NHG)

Grim Garstad er ny salgsdirektør i Norwegian Hospitality Group. Han har i en årrekke jobbet innenfor hotellsalg, med mesteparten av tiden i Thon Hotels. Hans siste stoppested var tilsvarende stilling hos Moxy Oslo X. Farstad får nå den utfordrende oppgaven med å samle salgskreftene til alle NHGs bedrifter. Som trinn én har han begynt å bygge opp en kompakt, sentral salgsavdeling hos NHG på Lysaker. Han startet i stillingen 5. august.

«Vice President Food & Beverage»

Pia Loe Syversen. (Foto: NHG)
Pia Loe Syversen. (Foto: NHG)

Pia Loe Syversen er ny «Vice President Food & Beverage» hos Norwegian Hospitality Group. Hun har bred erfaring fra ulike former for F&B-drift på høyt nivå, blant annet 10 år fra Grand Hotel Oslo. Til NHG kommer hun fra jobben som Food & Beverage-manager ved Clarion Hotel Oslo i Bjørvika (nyåpning). Hun startet i stillingen 17. august.

Salgssjef

Gunveig Eggen. (Foto: NHG)
Gunveig Eggen. (Foto: NHG)

Gunveig Eggen er ny salgssjef i Norwegian Hospitality Group. Hun startet i stillingen i månedsskiftet august/september. Etter seks år i Nordic Choice Hotels, blant annet med åpningen av Clarion The Hub som erfaring, mener NHG at hun har perfekt bakgrunn for å bidra til å bygge opp NHGs sentrale salgsstøttefunksjon.

Jobbe med salg

David Löfman. (Foto: NHG)
David Löfman. (Foto: NHG)

David Löfman er også ansatt i Norwegian Hospitality Group. Han kom fra Color Line midt i september, og vil være direkte tilknyttet Thon Hotel Linne, der han også kommer til å ha sitt arbeidssted. Löfman er svensk, men har bodd like lenge i Norge som i Sverige, og han har lang fartstid fra salg.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS