Lennart Johansson. (Foto: Oslofjord Convention Center)
Lennart Johansson. (Foto: Oslofjord Convention Center)

Fra Norges Varemesse til Oslofjord

Lennart Johansson ansatt som kommersiell direktør (VP Sales) på Oslofjord Oslofjord Convention Center. Han kommer fra Norges Varemesse. Johansson, som har lang og internasjonal erfaring fra hotell og reiseliv, starter i stillingen i dag, mandag 4. september.

Publisert

På Oslofjord Convention Center blir han overordnet ansvarlig for all salgsvirksomhet av Convention, Hotel & Resort-anlegget.

Lennart Johansson (55), har siden 2015 vært kommersiell direktør ved Norges Varemesse. Før det var han i sju år Vice President i First Hotels, de siste tre som VP Business Development, Sales & Central Procurement. Forut for lederstillingene i hotellbransjen hadde han i 20 år en rekke lederstillinger i Qantas Airways, herunder som regional manager i Europa. I flyselskapet jobbet han både i Australia, Tyskland og på Tahiti (Fransk Polynesia).

– Unikt konsept også i internasjonal sammenheng

– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven, og ser klare synergier for arbeidet som venter ved Oslofjord Convention Center, både fra min tid innen internasjonalt reiseliv og fra arbeidet på First Hotels og som kommersiell direktør ved Norges Varemesse. Oslofjord er, som mange andre også har sagt, et helt unikt konsept, både i norsk og internasjonal målestokk. Vårt tilbud av fasiliteter og skreddersøm til våre målgrupper er betydelig, og jeg ser frem til å bidra til å realisere det, sier Johansson i en pressemelding.

Johansson trekker spesielt frem den gjennomgående kvaliteten i anlegget, tegnet av Niels Torp, med strategisk beliggenhet og kapasitet til å arrangere alt fra små lokale til omfattende internasjonale arrangementer innen næringsliv, idrett og kultur.

– Jeg er veldig glad for å kunne være med fra starten en del av teamet her på Oslofjord, og er overbevist om at det kommer til å bli en meget spennende reise. Basert på min erfaring fra sterke og internasjonale merkevareselskaper gleder jeg meg til å bidra til å realisere de kommersielle ambisjonene, og til å lede arbeidet med å fylle Oslofjord Convention Center med fornøyde kunder, sier Johansson.

Styrker ledergruppen ytterligere

– Vi er naturligvis veldig godt fornøyde med at også Lennart ønsker å være med på Oslofjord-laget. Han tilfører svært tung salgskompetanse inn mot norske og internasjonale målgrupper. Jeg ser virkelig frem til å få ham om bord, ettersom det kompletterer teamet med de øvrige lederne vi har håndplukket det siste halve året. Nå skal vi sette fart på alt det spennende som nå venter oss innen salg, drift og marked. Med Lennart på plass er jeg trygg på at vi som organisasjon har alt som skal til for at vi skal klare å overgå kundens forventninger, både innen konferanse-, resort- og hotellproduktet vårt, sier administrerende direktør for Oslofjord Convention Center, Tore Jørgensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS