Lederen i Markedsutvalget for reinkjøtt, John Anders Lifjell. (Foto: Morten Holt)
Lederen i Markedsutvalget for reinkjøtt, John Anders Lifjell. (Foto: Morten Holt)

Helten på vidda skal bli favoritten på kjøkkenet

En av de store satsingene på Umami Arena er markeringen av norsk, rent og bærekraftig reinkjøtt. «Helten på vidda» er klare til å presentere noe av det mest unike vi har å by på innen norsk matkultur.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS