«Take Off» med Fjording

I begynnelsen av juni var det «Fjording i solnedgang», 1010 meter over havet på Hoven Loen, der Fjording-gründer Øyvind Løkling hadde lanseringsfest og markering av realisering av den 15-årige drømmen om norsk kremlikør. Fra neste uke blir den også å finne hos Vinmonopolet.

Publisert
Gründer Øyvind Løkling. (Foto: Privat)

Han mener det er viktig å ha store drømmer - og ikke minst markere når drømmer man har jobbet lenge og hardt for blir realisert.

– Det var derfor ekstra passende å feire Fjording til fjells i fjordlandskapet på Hoven Loen. Loen Skylift og Hoven Restaurant er et resultat av en stor og vågal drøm, som på kort tid er blitt et fyrtårn innen reiselivet i Fjord-Norge. Således er de en inspirasjon for alle som bærer på en drøm, mener Løkling.

Han kunne ikke tenke seg en bedre lokasjon for en gründer med «hårete mål».

– Det var også hyggelig å kunne samle familie, venner, samarbeidspartnere og aksjonærer, og markere at selskapet nå på alvor skal ut og fly – en slags «Take Off», sier han.

Les også: Den første norskproduserte kremlikøren

Saken fortsetter under bildet

Fra Fjording-lanseringen på Hoven Loen. (Foto: Privat)

Drinker med Fjording

– Det ble en helt magisk fest til fjells oppe i skyene med fjord og fjell som passende ramme. Jackbow, Indigo Child, Aleks Grey og den superaktuelle dj-en Sjur kom hjem til Nordfjord og sørget for heftig musikk i sommernatta, alle selvsagt fjordinger. Gjestene fikk stifte bekjentskap med spennende og smakfulle Fjording-varianter som «Fjording i solnedgang», «Fjording Colada», «Fjording Macchiato» og «White Fjording», forteller Løkling.

På Vinmonopolet i neste uke

Fjording Nordic Cream Liqueur er nå i ferd med å «ta av», og er på veg opp i glass og inn i restauranter og hoteller på nordvestlandet, Oslo, Bergen og andre steder.

Fjording blir dessuten å finne i hyllene på Vinmonopolet fra fredag 6. juli. 2018.

Les mer på Fjording.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS