Kafékaffe på farta

Nescafé lanserer Azera, en ny serie instant-kaffe. Nyheten er en løsning som lar deg eksperimentere, slik at kaffevariasjonene du får på kafé, enkelt og raskt kan lages hvor du enn skulle befinne deg.

Publisert

De fleste av oss elsker en god kopp kaffe, spesielt den vi får servert på kafé. Nå kan du lage din egen kafékaffe med Azera, inspirert av kafeenes kaffemenyer. Du kan lage flere mulige kaffevariasjoner, fra en intens espresso, til en skummet latte. Azera-variantene kommer i praktisk kaffeboks.

Kafékaffe

– Vi opplever at det er særlig de yngre kaffedrikkerne som foretrekker den kaffen de kjenner fra kafeene. Derfor har vi laget tre varianter som gjør det enklere å lage sin favorittkaffe, sier merkevaresjef for Nescafé, Jorgelina Melano.

– Kafékaffen starter ofte med en god espresso. Uansett om du foretrekker kaffen svart, med sukker eller som en kremet latte. Nettopp derfor tilbyr vi én Americano, i tillegg til to helt forskjellige espresso-varianter, slik at du kan eksperimentere og lage den kaffevarianten du selv foretrekker. Prøv deg frem med melk, sukker og kanskje litt sirup, eller lag is-kaffe, anbefaler Melano.

Variantene

Du får ca. 55 kopper fra en boks med Azera-kaffe. Til sammenligning får du kun én eller to kopper til samme pris på kafé. Nyheten kommer i tre varianter: Americano, Espresso og Espresso Intenso.

Americano: Long cup med Arabica-kaffe og et snev av Robusta.

Espresso: 100 % ren Arabica-kaffe, fruktig aroma med crema på toppen.

Espresso Intenso: 100 % ren mørkristet Arabica-kaffe, intens aroma med myk crema.

Veiledende utsalgspris: 60 kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS